Maak kans op een brouwerijbezoek met Kasteel Rouge

Hoe kan je winnen?

Koop nu 4 blikken Kasteel Rouge 50cl, krijg een gratis koelbag en maak kans op de volgende prijzen*:

 • 50 duotickets voor een brouwerijbezoek t.w.v. € 30
 • 10 duotickets voor een brouwerijbezoek, incl. maaltijd in Michelle's Pub t.w.v. € 80
 • 5 duotickets voor een brouwerijbezoek, incl. maaltijd in de Brasserie t.w.v. € 110

* de prijzen zijn willekeurig in de koelzakken verdeeld.

Bierkasteel Vanhonsebrouck - de ultieme bierbeleving

Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck is een hoogtechnologische brouwerij met een familiaal karakter. Traditie en innovatie gaan er hand in hand. Vanhonsebrouck is in feite 4 brouwerijen in 1. De installaties zijn geschikt voor de productie van hogegistingsbieren (type Kasteel), bieren van gemengde gisting (type Bacchus) en van spontane gisting (type St-Louis). Bovendien kunnen er ook kleine volumes vanaf 50 hl worden gebrouwen zoals bij een microbrouwerij. Naast de vaste productie is er voldoende ruimte voor allerhande ‘limited editions’ uitgebracht in speciale verpakkingen.

Ook als bezoekerscentrum verdient ‘Het Bierkasteel’ zijn sporen. Het is de startplaats voor een inspirerend brouwerijbezoek onder begeleiding van een gids en met ondersteuning van strategisch geplaatste screens en headsets in 5 talen. Ontdek hoe het eraan toe gaat in de brouwzaal, de bottelarij en de tonnenzaal. Met achteraf een degustatie van de wereldvermaarde bieren uiteraard ;)

Deze bieren kan je ontdekken in Michelle's PubMichelle’s Pub wil een gemoedelijk kader creëren waar ook gewone passanten en bierliefhebbers welkom zijn. 
Er zijn standaard 7 bieren op tap verkrijgbaar en de rest van het Vanhonsebrouck-gamma op fles. Zin in een uitgebreid diner? Dan is er Restaurant "Het Bierkasteel"Het inspirerende interieur wordt gedomineerd door de open keuken en het haardvuur maar de echte blikvanger is de imposante muur met 29 tapkranen!

Voor meer info & praktische tips, bezoek www.bierkasteel.be

Bierkasteel MichellesPub


Ontdek de bieren van Vanhonsebrouck

 1. St Louis Premium Kriek fles 25cl
  St Louis Premium Kriek fles 25cl
  € 0,91
  Tijdelijk niet op voorraad
  Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.