Beste klant

Naar aanleiding van de recente maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus zullen de meeste Prik&Tik-winkels tot nader order geopend blijven. Onze voorraden zijn aangevuld en de Prik&Tik-medewerkers staan, net zoals elke dag, voor u klaar! Neem voor de meest actuele openingsuren contact op met uw dichtstbijzijnde Prik&Tik-winkel of hou onze social media kanalen in het oog. Wist je dat veel onze winkels ook tijdelijk levering aan huis of een click&collect-formule aanbieden? Meer informatie hierover vind je bij je dichtstbijzijnde Prik&Tik-vestiging.

Door de toenemende drukte en de maatregelen genomen m.b.t. de verspreiding van het COVID-19 virus, is het mogelijk dat uw bestelling via onze webshop vertraging oploopt. Wij dragen de veiligheid van onze werknemers hoog in het vaandel en doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Hopende op uw begrip. 

Voor de levering van je pakketje doen wij een beroep op de diensten van bpost. Zodra de geplaatste bestelling bij ons verwerkt is, ontvang je per mail een verzendbevestiging met de track&trace link(s). Gebruik dus deze links om de precieze status van je levering te controleren. We merken helaas reeds een sterke vertraging bij de services van bpost, daarom kan het zijn dat het pakket langer op zich laat wachten dan normaal. Meer informatie over de bestel- en leverprocedure kan u terug vinden bij onze 'Veelgestelde vragen'.

 

Het hele Prik&Tik-team wenst zich alvast te excuseren voor het eventuele ongemak tijdens deze periode.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.