Informatie m.b.t. het Coronavirus 

Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan.
Op deze pagina informeren wij je over de actuele situatie in onze winkels en online op prikentik.be.  

De Prik&Tik-winkels zijn geopend en onze medewerkers staan elke dag voor je klaar.
Neem voor de meest actuele openingsuren contact op met je dichtsbijzijnde Prik&Tik-winkel of hou onze social-media kanalen in het oog.

Bekijk hieronder het filmpje over de maatregelen in onze winkels.*
*Dit filmpje werd begin april opgenomen, toen de maatregelen rondom mondmaskers nog niet van toepassing waren.
Uiteraard volgen wij alle maatregelen van de Federale overheid op en staan onze medewerkers mét mondmasker voor je klaar.

 

Shop vanuit je kot!

Geraak je (liever) niet tot in onze winkels? Shop dan vanuit je kot! Bestel snel en eenvoudig je dranken via onze webshop en krijg ze thuisgeleverd.
Of laat ze leveren bij je dichtstbijzijnde Prik&Tik-winkel of B-post afhaalpunt.
Meer informatie over de bestel- en leverprocedure kan je terug vinden bij onze 'Veelgestelde vragen'.!! Tijdelijke wijziging van Bpost aan de verzending van de pakjes tijdens de drukke periodes !!


Met Black Friday, Sinterklaas, de eindejaarsfeesten en de coronacrisis zitten we in de drukste pakjesperiode van het jaar. Door de enorme volumes kan Bpost niet garanderen dat je pakje tijdig bij je thuis kan worden afgeleverd.

Hiervoor neemt Bpost tijdelijk uitzonderlijke maatregelen:

- Vanaf maandag 23 november 2020 is het mogelijk dat ze je pakje rechtstreeks naar een bpost Afhaalpunt sturen in plaats van naar het opgegeven thuisadres.

- In functie van de woonplaats van de bestemmeling kan het zijn dat ze het pakje vanaf maandag 23 november 2020 leveren bij Decathlon.

Wil je weten of dit ook van toepassing is op jouw pakketje? bpost zal je hierover per e-mail informeren.
Daarnaast kan je ten alle tijden de status van je pakketje volgen via de track&trace link in de bevestigingsmail van bpost.

 

*Heb je gekozen en betaald voor levering op een thuisadres maar wordt je pakketje door de tijdelijke wijzing door bpost afgeleverd in een bpost afhaalpunt:

Prik&Tik is niet aansprakelijk voor de tijdelijke wijziging in de verzending van bpost tijdens de drukke periodes. Indien je gekozen hebt voor levering op een thuisadres maar wordt je pakketje, door deze tijdelijk wijziging van bpost, afgeleverd in een afhaalpunt, kan Prik&Tik het verschil in de gemaakte kosten niet compenseren.
Prik & Tik aan huis

Wist je dat ook veel van onze winkels tijdelijk levering aan huis of een click&collect-formule aanbieden?
Raadpleeg hier de lijst.


Wij bedanken je voor je begrip en het vertrouwen in ons.
Heb je andere vragen? Stuur dan een bericht naar info@prikentik.be of neem direct contact op met onze klantenservice.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.