Martini Bianco fles 75cl

€ 8,84
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 11,79 per liter

Opgelet: door de grote drukte kan je pakketje helaas wat langer onderweg zijn dan normaal. Dank voor je begrip.

Merknaam: Martini
Alcoholpercentage: 15 %
Land van herkomst: Italië

Martini Bianco onderscheidt zich door een zacht aroma met een vleugje vanille dat harmonieus gekruid is. De subtiele smaak is lichter delicater en verfrissender dan Martini Rosso.

Martini Bianco fles 75cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Martini Bianco fles 75cl

In Martini ligt een schoonheid die in geen enkele andere drank te vinden is. Een heus Italiaans icoon, ontsproten uit meer dan 150 jaar toewijding en passie. Martini wordt vervaardigd uit pure ongerepte ingredienten, geïnspireerd door de natuur: wijn en natuurlijke gewassen. De kwaliteit van Martini garanderen vergt tijd, goede zorgen, toewijding en een groot aanpassingsvermogen aan de seizoenen. Martini Bianco is zacht, verfijnd en harmonieus. Martini Bianco is het resultaat van een zoektocht naar een nieuwe witte blend met een zachter, zoeter karakter. Toetsen van vanille en aromatische kruiden lopen naadloos in elkaar over en maken van Martini Bianco een toegankelijke harmonieuze vermout. Vul een balloon glas tot de rand met ijs, schenk 50% Martini Bianco in en 50% tonic en garneer met een partje limoen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.