ne Gouwe Loemelaer Tripel Dry Hop fles 75cl

€ 4,91
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 0,00 per liter
  • Heb je vragen? Contacteer dan hier de Prik&Tik klantendienst
  • Snelle levering in België
  • Meer dan 3000 producten
Alcoholpercentage: 9%
Merknaam: Loemelaer
Soort: Tripel
In basis dezelfde tripel als de ‘gewone’ Gouwe Loemelaer maar met nog een speciale bewerking aan het einde van het brouwproces. Bij het lageren volgt nog een extra Amarillo hopgift. Dit wordt ‘dry hopping of koudhoppen’ genoemd. In dit stadium draagt de hop niet bij aan de bitterheid maar puur aan het aroma. Bij het uitschenken komen hierdoor nog meer esters vrij wat zorgt voor een intensere smaakbeleving.
Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!

Beschrijving ne Gouwe Loemelaer Tripel Dry Hop fles 75cl

De basis is ne gouwe Loemelaer. Een hooggistend bier, ambachtelijk gebrouwen met fruitige, citrusachtige hoppen als Amarillo en Saaz. De gist zorgt voor de frisse, fruitige, alcoholische toets van 9%. Bier wat koel bewaard dient te worden en met verstand gedronken! Bij het lageren van de tripel wordt nog extra hop toegevoegd. Bij het uitschenken van de tripel komen de aroma’s je tegemoet! Ook deze wordt inmiddels in groot volume gebrouwen bij Brouwerij Anders in Halen.

Aanbevolen drinktemperatuur: 5-7˚C

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.