30-09-2021 - Prik&Tik sluit een partnership met Brussels Beer Challenge

Het ‘Beste Belgische Bier’ zal de Prik&Tik Award krijgen

Prik&Tik sloot een partnership met de organisatoren van de Brussels Beer Challenge en wordt de  naamsponsor van het ‘Beste Belgische Bier’ van deze competitie. Deze prestigieuze prijs wordt de ‘Prik&Tik Award’. Het winnende bier mag deze titel een jaar lang dragen en wordt natuurlijk in de kijker gezet in de Prik&Tik-winkels en op de webshop prikentik.be. Ook de andere (Belgische) winnaars zullen de verdiende aandacht krijgen. Alle bierliefhebbers en levensgenieters zullen de winnende bieren kunnen ontdekken via een Brussels Beer Challenge proefpakket dat door Prik&Tik wordt aangeboden.

De Brussels Beer Challenge is een professionele bierwedstrijd die in 2012 voor het eerst werd georganiseerd door Becomev (Beer Communications & Events) om in te spelen op de groeiende interesse in de biercultuur. De wedstrijd is ondertussen aan zijn 10de editie toe en is met 60 juryleden uit 20 landen uitgegroeid tot één van de belangrijkste bierconcours wereldwijd.

Filip Sevens, CEO Prik&Tik: “De filosofie van de Brussels Beer Challenge sluit perfect aan bij de visie van Prik&Tik. De organisatoren Luc De Raedemaeker en Thomas Costenoble willen de consumenten een kwaliteitslabel aanbieden en via een sportieve wedstrijd kwaliteitsbieren promoten. Tegelijkertijd zijn de awards, waaronder de ‘Prik&Tik Award’, een prima promotie- en marketingtool voor de producenten. Daar gaan we als Belgische dranken- en bierspecialist bij uitstek heel graag in mee en we zijn er trots op dat we onze naam kunnen verbinden aan het beste Belgische bier. Daar drinken we eentje op!”