Prosecco Frizzante - Bosco dei Cirmioli fles 75cl

€ 7,37
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 9,83 per liter
Alcoholpercentage: 10,5 %
Merknaam: Bosco Viticultori

Strogeel, briljant in het glas met een prachtig, bloemig boeket van citrusfruit in de neus. Frisse, licht zoete smaak. Een harmonieus geheel, kenmerkend voor de Glera druif.

Beschrijving Prosecco Frizzante - Bosco dei Cirmioli fles 75cl

Bosco Viticultori ligt in Salgareda, in het hart van Oost-Veneto, een land dat ooit gericht was op wijnproductie, in een regio met een grote geschiedenis en belangrijke steden als Venetië, Verona en Treviso, waar de cultuur van Prosecco vandaan komt. Dankzij zijn knowhow, die in de loop van de tijd goed is versterkt, en moderne technologische apparatuur, brengt Bosco Viticultori een geselecteerde en hoogwaardige productie voort die de kenmerken en eigenaardigheden van dit gebied uitdrukt: helder, assertief, intens van geur; gemoduleerd, delicaat en puur van smaak.De attente operaties van selecteren en oogsten, gevolgd door pletten en vergisten, maken het mogelijk om uitstekende kwaliteit te bereiken en het terroir volledig en authentiek uit te drukken. Bosco Viticultori is goed ingeburgerd in Italië en heeft in de loop der jaren een eigen internationale dimensie ontwikkeld, die tot op heden ongeveer 65% van zijn omzet vertegenwoordigt. Sinds 2012 is het bedrijf een geïntegreerd onderdeel van de Gruppo Vi.V.O. (Viticultori Veneto Orientale, d.w.z. Oost-Veneto wijnbouwers): de belangrijkste bulk-wijnproducerende groep die behoort tot de noordoostelijke gebieden van Veneto.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.