Red Devils Gin Batch N°11 fles 70cl

€ 27,57

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (70cl) Geen leeggoed € 39,39 per liter
Merknaam: Red Devils
Soort: Kruidig
Alcoholpercentage: 37,5 %
Lekker bij: Aperitief
Land van herkomst: België

Red Devil gin wordt gemaakt obv 11 botanicals die elk afzonderlijk worden gedistilleerd en dan geblend. Complex en licht kruidig. Zachte en verfrissende smaak.

Beschrijving Red Devils Gin Batch N°11 fles 70cl

Red Devil gin is een complexe en kruidige gin met vooraf bloemige en citrusachtige aroma's. De smaak is zacht met een verfrissende hint van kruiden. Het toevoegen van een kwaliteitsvolle tonic brengt jeneverbes, kardemom en een beetje koriander op het pallet. Een echte stijlvolle gin!

Het is een complexe en verfijnde gin, verkregen door het zorgvuldig mengen van 11 afzonderlijke partijen gedistilleerde natuurlijke botanicals: verse citroen, verse sinaasappels, korianderzaadjes, vanillebonen, jeneverbessen, kardemom, zoethout, engelwortel, iriswortel, jamaica peper en anijs.

Red Devil gin wordt gepresenteerd in een luxueuze, kristalheldere, kegelvormige, zware fles van 22,9 cm hoog. Een spectaculair 3D effect wordt verkregen door het etiket aan de binnenkant van de fles te bedrukken. Klassieke natuurlijke kurk sluiting afgewerkt met een houten schelp.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.