Sheridan's fles 70cl

€ 16,95
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 24,21 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Sheridan's
Alcoholpercentage: 15,5 %
Sheridan's is een premium Ierse koffielikeur. Sheridan’s drink je gekoeld en meestal als digestief in een tumblerglas. Bij het uitschenken komen de afzonderlijke delen tegelijk in het glas en zal de witte likeur boven op de donkere blijven liggen.

Beschrijving Sheridan's fles 70cl

Sheridan's is een premium Ierse koffielikeur uit Dublin die in 1994 voor het eerst werd gemaakt. De unieke fles bestaat uit 2 aan elkaar gesmolten delen: De ene kant is gevuld met een witte romige vanille-crèmelikeur, en de andere kant met een donkerbruine koffie-chocoladelikeur met Ierse whiskey, in de verhouding 1/3 tot 2/3. Sheridan’s drink je gekoeld te en meestal als digestief in een tumblerglas. Bij het uitschenken komen de afzonderlijke delen tegelijk in het glas en zal de witte likeur boven op de donkere blijven liggen. Samengevoegd levert het een ware smaakexplosie op die heerlijk wordt afgerond met een chocolade/noten finish.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.