Smirnoff N° 21 fles 70cl

€ 16,50
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 23,57 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Smirnoff
Alcoholpercentage: 37,5 %

Smirnoff No. 21 is een uitzonderlijk pure vodka. Een prijswinnende vodka die een basis vormt voor veel van 's werelds beroemdste cocktails zoals vodka met limoen en spuitwater, vodka tonic, Cosmopolitan, Moscow Mule, en natuurlijk de vodka Martini.

Beschrijving Smirnoff N° 21 fles 70cl

Smirnoff No. 21 Red Vodka wordt driemaal gedistilleerd van een mix van verschillende granen en vervolgens tien keer gefilterd door houtskool. Dit resulteert in een uitzonderlijke, pure, soepele drank. No. 21 heeft een heldere, frisse smaak en een koele afdronk. Smirnoff No. 21 is de heerlijke basis voor veel van 's werelds beroemdste gemixte drankjes en cocktails. De heldere smaak maakt hem extreem veelzijdig, eenvoudig te serveren op feestjes of om van te genieten met wat vrienden. Het is een perfecte basis voor klassieke drankjes als de vodka met limoen en spuitwater of een vodka tonic, maar ook voor cocktails, van de Cosmopolitan tot de Moscow Mule, en natuurlijk de beroemde Vodka martini.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.