St Feuillien Bruin fles 75cl

€ 3,95
Per fles (75cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 5,27 per liter
Alcoholpercentage: 8,5 %
Soort: Bruin/Donker
Merk: St Feuillin
Lekker bij: Aperitief, Aziatische keuken, Barbecue, Chocolade, Dessert, Fondue, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Kazen (zachte kazen), Pastagerechten, Patisserie, Pizza, Rood vlees, Stoofpotje, Sushi, Varkensvlees, Wild
Land van herkomst: België
De kleur is zo gloedvol als donkere mahonie. Het schuim is vol en blijvend. De typische neus weerspiegelt een grote diversiteit van ingrediënten.
St Feuillien Bruin fles 75cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving St Feuillien Bruin fles 75cl

De kleur is zo gloedvol als donkere mahonie. Het schuim is vol en blijvend. De typische neus weerspiegelt een grote diversiteit van ingrediënten. De fruitgeuren ontstaan door gisting, vormen een rijke harmonie met het dominant aanwezige zoethout en de gebrande suiker. De smaakstructuur steunt op een stevig moutfundament. De delicate bitterheid is het resultaat van een complexe wisselwerking tussen fijne hopsoorten en bijzondere moutsoorten. Ze geven het bier een eigen specifieke toets van fondantchocolade.
Dit bier onderscheidt zich door een uitzonderlijk zintuiglijk palet met een koppige smaak en een krachtig aroma.

8,5% alc. vol.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.