Bier van de maand - december

Samen en exclusief voor Prik&Tik selecteert biersommelier Ben Vinken elke maand een bijzonder speciaalbier in 75cl-fles. Verkrijgbaar bij alle Prik&Tik-winkels en online. Bovendien krijg je bij aankoop van dit bier een gratis Beersommelier 20cl-proefglas cadeau.

December 2019 – Goliath Tripel 75cl

Goliath Triple is een prachtig gouden streekbier van hoge gisting. Dit bier met een alcoholgehalte van 9% bevat fruitige aroma's van citrus, gember, witte peper en honing en een diepe bitterheid. Goliath wordt op traditionele wijze gebrouwen met de fijnste mout en hop, wat zorgt voor een bier van 100% natuurlijke ingrediënten en lokale oorsprong. Het is een bron van vitaliteit en kracht die de echte bierkenner zal bekoren. De naam Goliath verwijst naar de Reus Goliath, één van de zeven Reuzen van de Ducasse van Ath, een lokale folklore uit de 15e eeuw die elke 4e zondag van augustus plaatsvindt.

Smaak : gouden bier, rond in de mond, evenwichtige smaak van hop en bittere afdronk. Verkozen tot “Beste Belgisch Blond Bier” in 2012 en 2016, en “één van de beste Belgische tripelbieren” volgens het professionele tijdschrift Vino


Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.