Triporteur From Heaven fles 33cl

€ 1,75

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (33cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 5,30 per liter
Alcoholpercentage: 6,2 %
Soort: Blond
Merknaam: Triporteur
Lekker bij: Aperitief, Barbecue, Borrelhapjes, Chocolade, Dessert, Fondue, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Kazen (zachte kazen), Mosselen, Pastagerechten, Pizza, Rood vlees, Salade, Schaaldieren, Varkensvlees, Vis, Wild
Land van herkomst: België
Hemels hoppig bier gebrouwen met huisgebakken mout. Triporteur from heaven is de moderne versie van een traditionele Belgische hoppige ale. De smaak van de Heaven blijft evolueren in de fles.

Beschrijving Triporteur From Heaven fles 33cl

Hemels hoppig bier gebrouwen met huisgebakken mout. Triporteur from heaven is de moderne versie van een traditionele Belgische hoppige ale. Het is een hemels bier gebrouwen met huisgebakken BOM mout. De smaak van de Heaven blijft evolueren in de fles.

De From Heaven werd als eerste echte triporteur gebrouwen. Er was voor dit bier een In Heaven, maar deze was enkel als test bedoeld. Toen de from Heaven gebrouwen werd was de Hell reeds in ontwikkeling. Dit wordt op het etiket weergegeven door de duivel die op de achtergrond eraan komt gelopen met zijn bier. Sinds de opstart is dit bier nagenoeg onveranderd gebleven. Traditioneel heeft een Belgische brouwerij zijn blonde en zijn bruin. Dit bier moest de moderne versie worden van een "blonde". Wist je dat wanneer er een engel duidelijk op het etiket staat we gebakken mout gebruiken? Wist je dat een universiteit de Heaven zal onderzoeken omdat dit bier uitzonderlijk goed verouderd voor een blond bier?

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.