Vedett IPA fles 33cl

€ 1,20
Per fles (33cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 3,64 per liter
Alcoholpercentage: 6 %
Soort: IPA
Merknaam: Vedett

Het wonderlijke aroma van dit bier is overduidelijk gelinkt aan het gebruik van verschillende hopvariëteiten en hopgiften.

Vedett IPA fles 33cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Vedett IPA fles 33cl

Het wonderlijke aroma van dit bier is overduidelijk gelinkt aan het gebruik van verschillende hopvariëteiten en hopgiften. Dit uit zich dan ook hoofdzakelijk in een gebalanceerd huwelijk van enerzijds fruitige toetsen van subtropische citrusvruchten en anderzijds een waaier aan bloemige en groene, frisse aroma’s. De smaak heeft een uitgesproken, maar zachte bitterheid die naar het einde toe intenser wordt en impressies van een pompelmoesbitterheid vertoont. Hierdoor verkrijgt het bier een ongeëvenaarde doordrinkbaarheid en dorstlessend karakter.

Dit alles wordt aangevuurd door een fluweelzachte moutige ondertoon, waarna zoete karamel aan de oppervlakte komt. Vedett IPA wordt uitstekend afgerond met een langdurende, droge afdronk die nauwelijks rust laat aan de smaakpapillen. De zuiverheid en frisse toetsen, zowel in smaak als in aroma, maken het tot een hemels bier!

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.