Weldenhof Bio Sinaas fles 1l

€ 2,19
Per fles (1l) Excl. € 0,20 leeggoed € 2,19 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Weldenhof
Soort: Bio/Fairtrade
Alcoholpercentage: 0 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief, Barbecue, Borrelhapjes, Dessert, Patisserie
Smaak: Sinaasappel
Weldenhof Bio Sinaas Fles 1l Puur sinaasappelsap, vervaardigd op basis van vruchten afkomstig uit biologische teelt. Het productieproces voldoet aan alle biogaranties.

Beschrijving Weldenhof Bio Sinaas fles 1l

Biosappen Onze biologische sappen zijn duidelijk herkenbaar aan het biologo. Zowel de oorsprong van de vruchten als het productieproces worden nauwlettend gecontroleerd en voldoen aan alle eisen inzake biogarantie. De grondstoffen van deze sappen zijn afkomstig uit biologische teelt, en ook de productie verloopt volledig volgens biologische normen. Het biologo geeft u als consument de absolute garantie op een volledig biologisch product van topkwaliteit. Pure fruitsappen, zuiver genieten! WELDENHOF brengt de natuur op je tafel, 100% sap zonder toegevoegde suiker en zonder bewaarmiddelen. Onze sappen vormen de basis voor een gezonde en vitaminerijke voeding. Ons aanbod fruit- en groentesappen is door de jaren heen uitgebreid. Ingrediënten: Biologisch sinaasappelsap 100% uit concentraat

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.