Prik & Tik Haasrode Depot Dorst

Onze drankenwinkel in het Vlaams-Brabantse Haasrode is dé plek bij uitstek wanneer je op zoek bent naar klassieke dorstlessers of verrassende dranken. Wat dacht je van lactosevrije melk, zoete likeuren, whisky van eigen bodem of meer dan 800 bieren? Wandel binnen, maak je keuze en proef onze passie.

Daarnaast zijn we als drankenleverancier actief in heel België. Thuis een feest organiseren? Drank bestellen voor een event? Vaste leverancier voor je bedrijf? Welkom! We leveren de gepaste dranken en voorzien de juiste hoeveelheden.

Dranklevering aan huis

Dranklevering aan huis

Wij leveren dranken aan huis! Raak jij niet in onze winkel? Of wil je graag een biermand laten leveren? Dan zorgen wij voor jou! Ons levergebied situeert zich in en om Oud-Heverlee, Heverlee, Bierbeek, Leuven, Tienen, Hoegaarden, Lubbeek, Boutersem, Zaventem, Kortenberg, Herent en Bertem. Woon jij in de rand van deze gebieden? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij leveren de dranken op afgesproken tijdstip en nemen het leeggoed terug mee.

Uniek Assortiment

Uniek Assortiment

Wij zijn een jong nieuwsgierig dynamisch team. Dat altijd opzoek is naar iets vernieuwend. Wij hebben een passie voor lokale dranken en dranken met een uniek recept! Bij ons vind je unieke merken met bijzondere verhalen. Van drankjes met rabarber, komkommer tot lavendel. Of ben je opzoek naar drankjes met minder suiker? Of juist méér cafeïne? Dan valt er bij ons heel veel te ontdekken. Onze missie is om deze andere dranken hun weg naar jou te laten vinden, door middel van onze winkel in Haasrode en onze webshop.