Yula Lemon + Ginger 4 x 25cl

€ 8,60
Merk: Yula
Soort: Bruisend
Alcoholpercentage: 0 %

De pittige smaak van citroen en het warme gevoel van gembersmaken combineren goed om zo een verfrissende draai aan onze basis van maté, groene thee en guaraná te geven.

Gemaakt met biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten, en 100% natuurlijke energie.

Beleef de smaak van pittige citroen, de verwarmende smaak van gember en de verfrissende, botanische tonen van groene thee en rokerige groene maté. Geworteld in de natuur en 100% plantaardige energie.* Geproduceerd met biologische ingrediënten, uit duurzame bronnen; zonder taurine, minder suiker en slechts 60 calorieën. Een krachtbron om uw concentratie*, creativiteit, innerlijke geest terug te krijgen.

Beschrijving Yula Lemon + Ginger 4 x 25cl

YULA - EEN NIEUW SOORT ENERGY DRINK, GEÏNSPIREERD OP DE KRACHT DIE DIEP IN HET AMAZONEGEBIED WORDT AANGETROFFEN. Slechts 9 ingrediënten, waaronder bruisend water, plantenextracten en vruchtensappen; zonder taurine en lager in suiker. Een drankje om uw innerlijke kracht te ontketenen en uw geest, lichaam en ziel te herstellen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.