Duvel clip 6 x 33cl

€ 9,90
Per clip (6 x fles 33cl) Excl. € 0,60 leeggoed € 5,00 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Duvel
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 8,5 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Gevogelte, Kazen (harde kazen), Schaaldieren, Sushi

Duvel is dé referentie onder de zwaardere blonde Belgische bieren. Door het hoge CO2-gehalte heeft het bier een fijne rondheid die eindigt in een lange, droge afdronk. De bitterheid van dit iconische bier is te danken aan de toevoeging van verschillende erkende hopsoorten. Dit zorgt ook voor de licht fruitige smaak die zelfs licht neigt naar pompelmoes. Duvel valt in de categorie full-bodied bieren vanwege het verrassend hoge alcoholgehalte (8,5%). Door zijn lange rijpingstijd zorgt het ervoor dat de smaak verfijnd blijft en het aroma, zuiver en droog.

Duvels zijn klaar voor gebruik zodra ze volledig zijn afgekoeld tot +/- 5°C uit de koelkast. Even belangrijk is een schone, droge duvel glas op kamertemperatuur sterk aangeraden.

  • Stijl: Sterk, blond bier
  • Uitzicht: Lichtblond, met een rijke, witte schuimkraag en een fijne pareling
  • Aroma’s: Levendige aroma’s die de neus prikkelen. Hints van citrus en pompelmoes. Fruitige accenten worden aangevuld door subtiele en frisse hoparoma’s.

 

Duvel clip 6 x 33cl is ook verkrijgbaar als:

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.