Sangria

Sangria, da's Spaanse sfeer in een fles! En sangria kopen, dat kun je natuurlijk ook bij Prik&Tik. Kies je sangria fles uit ons assortiment.

sort-descending
Quint Sangria Rood bib 15l
Quint
€ 107,99

Online in voorraad

Quint Sangria Rood bib 5l
Quint
€ 37,75

Online in voorraad

Quint Sangria Rood fles 75cl
Quint
€ 9,55

Online in voorraad

Quint Sangria Rood bib 3l
Quint
€ 23,50

Online niet in voorraad

Quint Sangria Wit bib 15l
Quint
€ 108,25

Online in voorraad

Quint Sangria Wit bib 3l
Quint
€ 23,50

Online in voorraad

Quint Sangria Wit fles 75cl
Quint
€ 9,55

Online in voorraad

Quint Sangria Wit bib 5l
Quint
€ 37,75

Online in voorraad

Lolea N°1 Sangria Rood fles 75cl
Lolea
€ 11,99

Online in voorraad

Lolea N°2 Sangria Wit fles 75cl
Lolea
€ 11,99

Online in voorraad

Quint Sangria Pink bib 3l
Quint
€ 23,50

Online in voorraad

Quint Sangria Pink bib 5l
Quint
€ 37,95

Online in voorraad

Producten 1-12 van 16

Een ruime keuze aan sangria
Hoor je de castagnetten al? Want een glaasje sangria op een zomerse dag klinkt als muziek in Rik zijn oren! En als drankenspecialist bieden we je een ruime keuze aan sangria variërend van de klassieke rode sangria tot verfrissende witte, rosé en alcoholvrije varianten. Perfect voor alledaagse momenten, feesten, BBQ's of gewoon een gezellige avond thuis met de vrienden. Koop je favoriete sangria in flessen of ga voor een 3L, 5L of 15L bag-in-box!

Hoe wordt sangria gemaakt?
Het maken van sangria begint met een goede basiswijn. Vervolgens worden er verse vruchten zoals sinaasappels, citroenen en bessen aan toegevoegd, samen met een vleugje suiker en een scheutje likeur voor extra smaak. De sangria wordt gekoeld en laat men even trekken zodat alle smaken goed kunnen mengen. Het resultaat? Een verfrissend en smaakvol drankje waarmee je meteen de gezellige Spaanse sfeer in huis haalt!

Welke verschillende soorten sangria vind je bij Prik&Tik?
Bij Prik&Tik hebben we sangria voor elke smaak. Geniet van de klassieke rode sangria, heerlijk vol en fruitig. Voor iets lichters en fris kies je onze witte sangria, perfect voor zomerse dagen of onze pink sangria met roze pompelmoes. En voor degenen die van de smaak willen genieten zonder alcohol, hebben we ook een alcoholvrije variant. Je vindt al je geliefde merken terug zoals Quint sangria en Loléa sangria.

Hoe drink je sangria?
Sangria drinken is meer dan alleen een glaasje inschenken. Het gaat om de beleving! Serveer je sangria altijd goed gekoeld, het liefst in een groot glas met veel ijs. Voeg extra vers fruit toe zoals sinaasappel- of citroenschijfjes of druiven of gewoon al het zomerfruit dat je lekker vindt voor een extra feestelijke touch. En vergeet niet om een grote lepel klaar te zetten, zodat je aan het eind de heerlijke doordrenkte stukjes fruit kunt opsnoepen! Krijg je veel bezoek? Kies een grote karaf uit, vul deze met je sangria, enkele ijsblokken en je voorgesneden fruit en laat het fruit zeker 30 minuten trekken. Smullen maar! Ben je nog niet helemaal zeker van je recept of wil je zelf sangria maken? Rik kan je gegarandeerd tips geven voor een rode sangria of een witte sangria!

Hoe bewaar je sangria en hoe lang blijft sangria goed na openen?
Om sangria optimaal te bewaren, houd je deze goed gekoeld in de koelkast. Ongeopend blijft sangria enkele maanden goed, afhankelijk van de ingrediënten. Na openen kun je sangria het beste binnen drie tot vier dagen consumeren voor de beste smaak. Zorg ervoor dat de fles goed afgesloten is om oxidatie te voorkomen. Als je sangria zelf hebt gemaakt, is het aan te raden deze binnen twee dagen op te drinken. Heb je gekozen voor een bag-in-box? Dan kan je deze na het openen gemakkelijk nog 6 maanden bewaren!

Alcoholvrije sangria
Zin in een sangria maar liever zonder alcohol? Geen probleem! Bij Prik&Tik vind je ook heerlijke alcoholvrije sangria's. Gemaakt met dezelfde zorg en aandacht als de klassieke varianten, maar dan zonder de alcohol. Perfect voor iedereen die de smaak van sangria wil ervaren zonder de alcoholische effecten.