Wodka

Wist je dat wodka, ook bekend als vodka, waarschijnlijk de oudste sterke drank ter wereld is? Deze heldere en krachtige drank staat bekend om zijn veelzijdigheid en wordt vaak gebruikt in talloze cocktails vanwege zijn neutrale smaak en geur. Wodka wordt gemaakt door granen zoals tarwe of rogge te destilleren, maar het kan ook worden geproduceerd uit aardappelen of zelfs uit andere zetmeel- of suikerrijke producten. Het lijkt erop dat wodka gewoonweg overal uit tevoorschijn kan komen!

 

Of je nu de voorkeur geeft aan een ijskoud shot wodka rechtstreeks uit de vriezer of het mixt in je favoriete cocktails, wodka staat garant voor een krachtige kick, met een alcoholpercentage tussen de 37,5% en 45%. Laat je verrassen door het uitgebreide gamma aan wodka's van Prik&Tik!

sort-descending
Absolut vodka Blue fles 1l
Absolut
€ 28,50

Online in voorraad

Absolut vodka Blue fles 70cl
Absolut
€ 21,50

Online in voorraad

Beluga Noble fles 70cl
Beluga Noble
€ 53,68

Online in voorraad

Belvedere Pure Vodka fles 70cl
Belvedere
€ 39,99

Online in voorraad

Cîroc fles 70cl
Cîroc
€ 34,50

Online in voorraad

Fireman fles 70cl
Fireman
€ 18,95

Online in voorraad

Puschkin Black Berries fles 70cl
Puschkin
€ 13,50

Online in voorraad

Puschkin Red fles 70cl
Puschkin
€ 13,80

Online in voorraad

Puschkin Red fles 1l
Puschkin
€ 16,50

Online in voorraad

Puschkin Timewarp fles 70cl
Puschkin
€ 13,85

Online in voorraad

Puschkin vodka fles 70cl
Puschkin
€ 19,75

Online in voorraad

Skyy vodka fles 1l
Skyy
€ 28,99

Online in voorraad

Een ruime keuze aan wodka / vodka
In de wereld van sterke dranken neemt wodka of vodka een bijzondere plaats in en bij Prik&Tik maakten we een zorgvuldige selectie voor ons wodka-assortiment. Van trendy toppers zoals Absolut vodka, Eristoff vodka en Ciroc vodka tot verborgen juweeltjes zoals Zubrowka, Belvedere Vodka en Beluga Vodka.

Wat is wodka / vodka?
Wodka of vodka, mogelijk de oudste sterke drank ter wereld, is een zuivere, kleurloze spirit met diepe wortels in Oost-Europa. In Polen, waar wodka wordt beschouwd als meer dan slechts een feestdrankje, wordt het met respect behandeld als een nationale trots. Deze alcoholische drank wordt met verfijning geproduceerd, vaak van granen zoals tarwe of rogge, maar ook van aardappelen of andere zetmeelrijke producten. 

Hoe drink je vodka / wodka?
De neutrale smaak en geur maken wodka ideaal als basis voor diverse cocktails, waar het harmonieus mixt zonder de andere smaken te overheersen. Of geniet ervan als een verfrissend gekoeld shot, waarbij het alcoholpercentage meestal tussen 37,5% en 45% ligt.