Geschenkmanden

Een geschenkmand is voor heel wat mensen het ideale cadeau. Maar hoe begin je er eigenlijk aan? Onze drankenspecialisten in je plaatselijke Prik&Tik-winkel staan je graag bij met het juiste advies en met deze tips kun je alvast beginnen nadenken over het perfecte exemplaar!

  • Het samenstellen van een geschenkmand start met een eenvoudige vraag: voor wie maak ik ‘m? Want voor een whisky-fan kies je natuurlijk andere dranken dan voor een wild feestbeest of een gezondheidsfreak. Zorg dus dat je wat te weten komt over de ontvanger. Wat vindt hij of zij lekker en wat absoluut niet?
  • Vul je cadeau aan met snacks en/of gadgets die bij je drankselectie passen. Dit kan gaan van iets zoets tot nootjes of bijpassende glazen. Als finishing touch maken onze Prik&Tik-medewerkers er graag een prachtig pakje van!

Op zoek naar een gepersonaliseerde mand op maat? Zoek dan snel naar je dichtstbijzijnde Prik&Tik-vestiging en laat je adviseren!

Onderstaande exemplaren kunnen dienen als voorbeeld, maar informeer zeker naar de mogelijkheden in de winkel!  Zij stellen graag een mooie cadeaumand samen naar ieders wens en budget.

Rik

      

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.