Wijn cadeau

Wijn cadeau 

Een cadeau voor een echte wijnkenner? Bij ons vind je heel wat mooie geschenken, van een wijnpakket tot een wijnmand. Ontdek ons aanbod! 

Deze originele cadeaus zijn ideaal voor Vaderdag, Moederdag, Valentijn, verjaardagen of gewoon zomaar. Neem ze in de zomer mee naar een gezellige barbecue of verras er tijdens de feestdagen de gastvrouw of -heer mee. Ideaal voor echte wijnliefhebbers of gewoon mensen die houden van apero. Je bestelt ze makkelijk online of je kan ze rechtstreeks in een Prik&Tik-winkel kopen.   

Wijn cadeau geven? 

Een echte wijnliefhebber doe je altijd plezier met een fles wijn – maar niet zomaar de eerste de beste. Kies voor een rode wijn, witte wijn of rosé wijn van topkwaliteit. Of kies uit ons grote aanbod een perfect wijn cadeaupakket. Ideaal als geschenk voor sommeliers in spé. Zo’n wijnpakket cadeau doen? Je kan je wijnpakket online en in je Prik&Tik-winkel kopen.  

Wijnmand bestellen?  

Op zoek naar een gepersonaliseerde wijnmand op maat met verschillende soorten heerlijke wijn om cadeau te geven? Zoek dan snel je dichtstbijzijnde Prik&Tik-winkel en laat je adviseren! Onze specialisten kiezen de beste flessen in functie van de persoon waarvoor je ‘m laat maken en je budget! Bovendien vullen we de manden aan met snacks die bij de wijnselectie passen of misschien zelfs wat leuke gadgets. Een fijn geschenk voor de wijnliefhebber in je leven.  

sort-descending
Quinta das Carvalhas Porto 10Y fles 75cl
Quinta Das Carvalhas
€ 29,99

Online in voorraad

discount Promo
Droom proefpakket
Droom
Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 20,85

Online in voorraad

discount Promo
Droom wijnpakket
Droom
Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 41,70

Online in voorraad

Le Grand Noir Pays d'Oc Rosé Magnum fles 1,5l
Le Grand Noir
€ 17,99

Online in voorraad

Le Grand Noir Rosé Jéroboam fles 3L
Le Grand Noir
€ 56,25

Online in voorraad

Comtesse de Marion Le Voyage Pays d'Oc Rosé Magnum fles 1,5l
Comtesse Marion
€ 19,50

Online in voorraad

Château Recougne Bordeaux Supérieur Collection wijnkist 3 x 75cl
€ 63,99

Online in voorraad

7 producten