Whispering Angel fles 75cl

€ 23,95
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 0,00 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Whispering Angel
Alcoholpercentage: 13 %
Land van herkomst: Frankrijk
Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Salade, Schaaldieren, Vis

Deze Whispering Angel rosé Chateau d’Esclans uit 2022 is frisser en fruitiger. Sappige, rode bessen en een pittige zuurgraad combineren de heerlijke mix van Grenache, Syrah en Cinsault. De wijn is droog en heeft tegelijkertijd ook tonen van uitbundige fruit. 

Château d’Esclans ligt op een uitzonderlijk locatie, vijfentwintig kilometer ten noordwesten van de oude Romeinse stad Frejus aan de Middellandse Zee. Het kasteel ligt midden in het centrum van Var, één van de beste roségebieden in de Provence. Château d’Esclans staat bekend om haar oude Grenache wijnstokken (gemiddelde leeftijd van wel tachtig jaar) en het indrukkend grote wijndomein van maar liefst 267 hectare.

Daarnaast kreeg Château d’Esclans in 2014 de titel “European Winery of The Year 2014” van wijnmagazine The Wine Enthusiast. Dit was uniek, aangezien voor de eerste keer in de historie een wijnhuis die hoofdzakelijk roséwijnen produceert deze titel won.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.