Blog

 1. Blij met alcoholvrij: de beste aperitieven zonder alcohol

  Blij met alcoholvrij: de beste aperitieven zonder alcohol

  De feestdagen komen eraan! Tijd voor kerstbomen, kroketten en … klinken! Want vieren doe je natuurlijk met een glaasje. Alleen hoeft daar al een tijdje niet altijd alcohol in te zitten. Rik haalt speciaal voor jou de beste alcoholvrije aperitieven uit de kast.

  Lees meer »
 2. 7 rode wijnen voor jouw kerstdiner

  7 rode wijnen voor jouw kerstdiner

  Wat is er beter dan de feestdagen te vieren met een glas heerlijke rode wijn in de hand? De diepe, rijke smaken van rode wijn kunnen gewoonweg niet missen bij je kerstdiner. Maar welke rode wijn kies je nu? Of je nu op zoek bent naar een rode wijn bij je hoofdgerecht of een iets zoetere variant voor het dessert, Rik helpt je bij je keuze. Maar eerst vertelt hij je hoe je volop kan genieten van de volle smaak van je rode wijn.

  Lees meer »
 3. Schitterende Feestelijke Smaakcombinaties met Gerolsteiner

  Schitterende Feestelijke Smaakcombinaties met Gerolsteiner

  De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin we genieten van heerlijke maaltijden en sprankelende vieringen. Ontdek hoe Gerolsteiner mineraalwater je kan helpen om je feestmaaltijden naar een hoger niveau te tillen door het toevoegen van een vleugje elegantie en verfrissing.

  Lees meer »
 4. Bier van de maand: Hommelbier Limited Edition Fresh Harvest 2024

  Bier van de maand: Hommelbier Limited Edition Fresh Harvest 2024

  Verkozen tot Bier van de Maand december 2023 - Ben Vinken
  Ontdek de proefnotities van Ben Vinken in onze blog!

  Lees meer »
 5. Bordeaux wijnen voorbij de klassiekers

  Bordeaux wijnen voorbij de klassiekers

  Fruitiger, frisser, met een nieuw karakter: de nieuwe generatie rode wijnen uit Bordeaux weerspiegelt de voortdurende evolutie van de praktijken in de wijngaard.

  De afgelopen jaren hebben wijnboeren de stijl van rode Bordeaux-wijnen aanzienlijk veranderd en wijnen geproduceerd die soepeler en voller zijn, met bijzonder expressief fruit en minder eikenhout.

  Lees meer »
 6. Wij voorspellen jou een magische toekomst met de Lindemans TAROT bieren.

  Wij voorspellen jou een magische toekomst met de Lindemans TAROT bieren.

  Ontdek een wereld vol magie en proef de unieke smaken van de nieuwe TAROT d’Or en TAROT Noir van Lindemans (ALC. 8% vol.)

  Lees meer »
 7. Bier van de maand: Martha Brown Eyes 75cl

  Bier van de maand: Martha Brown Eyes 75cl

  Martha, dat is proeven van het leven. Maar wie is Martha vraag je je af? Op die vraag geeft Ben Vinken heel graag antwoord. Martha heeft een blond en rood zusje, maar deze Martha Brown Eyes is echt nog een compleet nieuwe ervaring!

  Lees meer »
 8. 3 warme cocktails die je moet proberen!

  3 warme cocktails die je moet proberen!

  Heb jij al van een Hot Aperol gehoord? Deze bittere drank, die we vooral kennen van de zomerse Aperol Spritz, past perfect ook in een winterse en hartverwarmende cocktailcreatie. De Hot Aperol brengt het gezellige van een glühwein en het frisse van de Italiaanse topper heel goed samen. Riks nieuwe favoriet.

  Lees meer »
 9. Hartverwarmende donkere bieren voor koude avonden

  Hartverwarmende donkere bieren voor koude avonden

  Het wordt steeds sneller donker. Op die momenten maken we het graag gezellig en warm. Op zulke koude herfst- of winteravonden laat een krachtig en karaktervol donker bier zich des te meer smaken. In ons land bestaan er gelukkig zo veel mooie hartverwarmende bruine bieren. Alle hebben ze één ding gemeen: je moet er langzaam van genieten. 

  Lees meer »
 10. De zoete geheimen van Amaretto

  De zoete geheimen van Amaretto

  Wie had gedacht dat de eenvoudige amandel aan de basis kon liggen van een zalige drank die nu al eeuwenlang onze tafels siert? Maar het is zo, want amaretto is van geen enkele drankenkaart weg te denken. Amaretto is een iconische Italiaanse likeur met een rijke geschiedenis en een unieke smaak.

  Lees meer »