Bubbels cadeau

Geschenken met bubbels 

Ken je iemand die helemaal weg is van bubbels? Bij ons vind je heel wat mooie geschenken, van een champagne box tot een cava gift set of een mooie fles prosecco. Ontdek ons aanbod! 

Deze originele cadeaus zijn ideaal voor Vaderdag, Moederdag, Valentijn, verjaardagen of gewoon zomaar. Neem ze in de zomer mee naar een gezellige barbecue of verras er tijdens de feestdagen de gastvrouw of -heer mee. Ideaal voor echte bubbelliefhebbers of gewoon mensen die houden van een glaasje. Je kan ze zowel online bestellen als in je Prik&Tik-winkel kopen.  

Champagne cadeau bestellen? 

Er is niks zo fancy als champagne. Het perfecte geschenk, dus, voor iemand die wel van luxe houdt. Ga jij voor een bijzonder champagne cadeau, een champagne box gift of een champagne gift set? 

Cava cadeau kopen?  

Voor iedereen die van bubbels houdt kun je een cava box of cava gift set bestellen. Zo’n cava geschenk past bij elke gelegenheid en is voor elk budget haalbaar. Heerlijk, toch?  

Prosecco geschenk bestellen? 

Voor de fans van Italiaanse bubbels hebben we ook heel wat prosecco geschenken. Dat gaat van een bijzondere fles tot een prosecco gift box. Delicioso! 

Cadeaumand kopen? 

Op zoek naar een prosecco, cava of champagne cadeau op maat? Zoek dan snel je dichtstbijzijnde Prik&Tik-winkel en laat je adviseren! Onze specialisten maken graag een geschenkmand op maat, ze kiezen de beste flessen in functie van de persoon waarvoor je ‘m laat maken en je budget! Bovendien vullen we de manden niet alleen met prosecco, cava of champagne, maar ook met snacks die erbij passen en misschien zelfs wat leuke gadgets.  

Pagina
Pagina