Bier cadeau

Ben je op zoek naar hét cadeau voor de bierliefhebber? Bij ons vind je heel wat geschenken, van de beste bierbox tot een mooi bierpakket die je makkelijk kunt bestellen en aan huis laten leveren. Of kies voor een biermand die je in een van onze Prik&Tik-winkels op maat kan laten maken. Ontdek ons aanbod!

Deze originele cadeaus zijn ideaal voor Vaderdag, Moederdag, Valentijn, verjaardagen of gewoon zomaar. Neem ze in de zomer mee naar een gezellige barbecue of verras er tijdens de feestdagen de gastvrouw of -heer mee.

Bierbox online kopen?

Zowel in je Prik&Tik-winkel als online kun je een originele bierbox bestellen om cadeau te doen, met verschillende uitgelezen bieren. Met zorg geselecteerd voor jou en met een leuk thema, zoals 100% Belgische bieren, trappisten of fruitbieren. Wie doe jij zo’n bierbox cadeau?

Bierpakket cadeau doen?

Een bierpakket met meerdere flesjes van een topbier of een bier en bijhorende bierglazen is een superfijn cadeau – voor jezelf of iemand anders. Wil je een origineel bierpakket aan huis laten leveren? Maak dan nu je keuze en bestel je bierpakket online! Onze bierpakketten zijn allemaal toppers!

Originele biermand bestellen?

De ene beerlover is de andere niet. En daarom kan je ook ‘n biermand bestellen bij Prik&Tik. We hebben heel wat biermanden die al op voorhand klaargemaakt zijn, maar je kan ook zelf of met de hulp van een medewerker een biermand samenstellen. Perfect om cadeau te geven! Zoek snel naar je dichtstbijzijnde Prik&Tik-winkel en laat je adviseren!

Pagina
  1. Limited Edition
Pagina