Espolòn Tequila Blanco fles 70cl

€ 27,95
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 39,93 per liter
Merk: Espolòn
Soort: Blanco
Alcoholpercentage: 40 %
Super premium tequila die uitnodigt om het echte Mexico te beleven. Ambachtelijk gemaakt op basis van 100% blauwe agave.

Beschrijving Espolòn Tequila Blanco fles 70cl

Delicate geur van agave tegen een achtergrond van bloemen, met plaats voor exotische vruchten, een uitgesproken geur van citroen en een vleugje peper. Zacht gevoel in de mond, verrijkt met een lichte agavesmaak, tonen van peper, vanille, geroosterde ananas en kruiden. Elegante kruidige afdronk. De unieke illustraties op de fles, geïnspireerd op Mexicaanse kunst, verwijzen naar echte momenten uit de Mexicaanse geschiedenis en tonen de kenmerkende haan, een nationale trots. • Ambachtelijk gemaakt op basis van 100% blauwe agave. • De hoogstaande kwaliteit wordt mede bekomen door een langere branding van de agave (18 tot 20u) en de duurtijd van het distillatieproces (5.5u). • Geproduceerd door één van de meest befaamde distilleerderijen van Mexico, ‘San Nicolas’ in de regio Los Altos de Jalisco.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.