Goldlys Manzanilla Finish 14Y fles 70cl

€ 45,00
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 64,29 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Goldlys
Soort: Single Cask
Alcoholpercentage: 43 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Chocolade, Dessert, Koffie

De Goldlys whisky’s werden gecreëerd om zorgvuldig te degusteren, bedachtzaam genietend in uw beste zetel of samen met vrienden-kenners. In ons volstrekt unieke productieproces ‘double still’ (dubbel distilleervat) distilleren we namelijk ongekende aroma’s en smaken uit de zorgvuldig geselecteerde graansoorten. Tijd en geduld maakt ons werk af.

Beschrijving Goldlys Manzanilla Finish 14Y fles 70cl

De naam vloeit voort uit ‘Golden River’, de bijnaam van de rivier de Leie (Lys in het Frans en het Engels) die er vlakbij stroomt. Vroeger kleurde die goudachtig door het vlas dat erin lag te roten. Aan de oevers van de Leie, in het pittoreske Bachte-Maria-Leerne in België, verscholen tussen de uitgestrekte weiden en graanvelden, maakt Filliers Distillery sinds 1880 premium spirits zoals graanjenevers, fruitjenevers, gin, whisky en vodka. Het ambachtelijke stookproces bij Filliers in traditionele koperen alambieks (distilleerkolven) is een zeer delicate evenwichtsoefening waarbij het vakmanschap en jarenlange ervaring van 5 generaties meesterstokers een grote rol speelt.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.