Grimbergen Ignis Quadruple fles 33cl

€ 2,70

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (33cl) Geen leeggoed € 8,18 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Grimbergen
Soort: Quadrupel
Alcoholpercentage: 10 %
Land van herkomst: België

De Grimbergen Microbrews zijn exclusief verkrijgbaar op www.prikentik.be

Er is een goede reden waarom de feniks het symbool is van de Abdij van Grimbergen. Vuur veroorzaakt chaos en vernietiging, maar brengt ook warmte en bescherming. Het is een teken van leven.

Ignis Quadruple is geïnspireerd op de wilskracht van de paters die de abdij na een verwoestende brand opnieuw opbouwden. Net als de abdij is het bier een symbool van ons licht dat na al die jaren nog steeds helder brandt.
Ignis betekent vuur in het Latijn.

Smaaktoetsen:
Op beukenhout gerookte mout geeft Ignis Quadrupel een heerlijke, vurige kwaliteit. De combinatie van rokerige toetsen en de typisch kruidige noten van de Grimbergen-bieren geeft een sterk, verwarmend brouwsel.

De smaak is intens. Maar ook gastvrij en aangenaam. Vleugjes gekarameliseerde suikers in combinatie met aangename toetsen van gedroogd, rijp fruit, zoals rozijn, pruim en vijg, zorgen voor een delicate, subtiele zoetheid in de mond.

Beschrijving Grimbergen Ignis Quadruple fles 33cl

De nieuwe Abdijbrouwerij Grimbergen is een mijlpaal in de Belgische biergeschiedenis. Door oude brouwtradities te combineren met moderne en innovatieve technieken ontstaan kleine batches in beperkte editie van premium bieren met een unieke smaak. De nieuwe Abdijbrouwerij Grimbergen produceert drie nieuwe brouwsels – Magnum Opus Brut, Ignis Quadruple en Astrum Pale Ale.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.