Jägermeister Save The Night fles 70cl

€ 19,95
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 28,50 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Jägermeister
Alcoholpercentage: 35 %

In 2020 werd het nachtleven voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid volledig stilgelegd. Sindsdien zijn we op een wereldwijde missie om de gemeenschap te steunen. #savethenight 

Deze Jägermeister Save The Night Limited Edition maakt deel uit van het wereldwijde initiatief #SAVETHENIGHT gesteund door Post Malone - om artiesten, barmannen en uitgaanspubliek te steunen die getroffen worden door de verlengde pauze van sociale en culturele activiteiten. Met de aankoop van deze beperkte editie investeer je actief in de toekomst van het nachtleven en in degenen die het in leven houden.

Het design op de voorkant - met het #SAVETHENIGHT logo in goud gedrukt - begint te veranderen en de kleur verschijnt zodra de vloeistof zijn perfecte drinktemperatuur van -18 graden in de vriezer heeft bereikt. Het helpt letterlijk het leven terug te brengen in het nachtleven. Aangezien Jägermeister het best ijskoud wordt geserveerd, gebeurt de magie zodra de vloeistof in de diepvriezer de perfecte drinktemperatuur van -18 graden heeft bereikt.

Jägermeister Save The Night fles 70cl is ook verkrijgbaar als:

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.