La Trappe Puur Biologisch fles 33cl

€ 1,09

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (33cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 3,30 per liter
  • Heb je vragen? Contacteer dan hier de Prik&Tik klantendienst
  • Snelle levering in België
  • Meer dan 3000 producten
Alcoholpercentage: 4,7%
Merknaam: La Trappe
Soort: Blond
Land van herkomst: Nederland
Doordrinkbaar biologisch trappistenbier - 4.7% Alc. Vol.

Beschrijving La Trappe Puur Biologisch fles 33cl

PUUR van La Trappe is Skal-gecertificeerd en wordt gebrouwen met groene energie. Het is daarom dat Vader Abt heeft besloten tot de naam ‘PUUR’. De biologisch geteelde hop wordt rechtstreeks bij de boer ingekocht. Al in 1884 richtten de monniken van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot een brouwerij op om zo in hun eigen levensonderhoud te voorzien.

Het moderne productieproces is met zijn kwaliteitsmaatstaven weliswaar niet te vergelijken met vroeger, maar toch zijn alle waardevolle en kenmerkende elementen behouden gebleven. En dan gaat het niet alleen over de receptuur of het arbeidsethos van de monniken, maar ook over het respect voor de natuur en verbondenheid met de medemens. De receptuur voor PUUR van La Trappe is dan ook geboren uit de combinatie van een continu streven naar topkwaliteit en een passionele toewijding aan bier, waarbij een goed rentmeesterschap
van Gods schepping voor ogen staat.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.