Laurent-Perrier La Cuvée Brut fles 1,5l

€ 82,45
Per fles (1,5l) Geen leeggoed € 54,97 per liter
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
  • Veilige verzending via bpost
  • Stevige verpakking
  • Meer dan 3.000 producten
Alcoholpercentage: 12%
Merknaam: Laurent-Perrier
Land van herkomst: Frankrijk

Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om « La Cuvée » te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.

Beschrijving Laurent-Perrier La Cuvée Brut fles 1,5l

ASSEMBLAGE EN WIJNBEREIDING
In de samenstelling wordt slechts de most uit de “cuvée” gebruikt, dit is enkel 80% van het uit de druiven geperste sap.
Druivenvariëteiten: Chardonnay 50-55%, Pinot Noir : 30-35%, Meunier: 15-20% + reservewijnen : 20-30% om een perfecte bestendigheid van de stijl te waarborgen.

SENSORIËLE KENMERKEN
Een lichtgouden kleur. Zeer fijne bubbeltjes vormen een persistente schuimrand.
Een delicaat aroma, frisse citrus- en witte bloemennoten. Vervolgens perzik en witte vruchtennoten. Een perfect evenwicht tussen frisheid en verfijning, eindigend op intense vruchtensmaken.
Serveertemperatuur: tussen 8° en 10°C.

WIJN/GERECHT HARMONIE
Deze frisse en zuivere wijn is uitstekend geschikt als aperitief. De citrus- en witte vruchten noten, het uitzonderlijk evenwicht ook te danken aan de subtiele bruising, maken deze wijn tot de ideale drank bij de fijnste gevogelte- en visgerechten.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.