St Feuillien Grand Cru fles 75cl

€ 7,04
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 9,39 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: St Feuillien
Soort: Grand Cru
Alcoholpercentage: 9,5 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief, Aziatische keuken, Barbecue, Fondue, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Kazen (zachte kazen), Mosselen, Pastagerechten, Pizza, Rood vlees, Salade, Schaaldieren, Stoofpotje, Sushi, Varkensvlees, Vis, Wild
De Grand Cru is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig karakter, een zuivere hoptoets en subtiele gistingaroma’s.

Beschrijving St Feuillien Grand Cru fles 75cl

De Grand Cru is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig karakter, een zuivere hoptoets en subtiele gistingaroma’s. Het bier onderscheidt zich in het bijzonder door de afwezigheid van kruiden. Het schuim is zuiver wit, fijn en luchtig als kant. De opmerkelijke bleekblonde kleur is stralend helder. De neus brengt een aaneenschakeling van hoparoma’s vol fruitige toetsen, met een perfecte harmonie tussen subtiliteit en weelderigheid. De eerste slok is licht en contrastrijk en groeit dan naar een lange bitterheid, vol nuances en smaakstrelingen. Het hopkarakter van het bier domineert de smaakontwikkeling achteraan in de mond en wordt verlengd door een aangenaam volle bitterheid. 9,5 % alc. vol.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.