Weldenhof Bio Multi fles 1l

€ 2,49
Per fles (1l) Excl. € 0,20 leeggoed € 2,49 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Weldenhof
Soort: Bio/Fairtrade
Alcoholpercentage: 0 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief, Barbecue, Borrelhapjes, Dessert, Patisserie, Vers fruit
Smaak: Multifruit
Weldenhof Bio Multivruchten Fles 1l Een selectie van vruchten zoals sinaasappels, appels, passievrucht en ananas, allen van biologische origine.

Beschrijving Weldenhof Bio Multi fles 1l

Biosappen Onze biologische sappen zijn duidelijk herkenbaar aan het biologo. Zowel de oorsprong van de vruchten als het productieproces worden nauwlettend gecontroleerd en voldoen aan alle eisen inzake biogarantie. De grondstoffen van deze sappen zijn afkomstig uit biologische teelt, en ook de productie verloopt volledig volgens biologische normen. Het biologo geeft u als consument de absolute garantie op een volledig biologisch product van topkwaliteit. Pure fruitsappen, zuiver genieten! WELDENHOF brengt de natuur op je tafel, 100% sap zonder toegevoegde suiker en zonder bewaarmiddelen. Onze sappen vormen de basis voor een gezonde en vitaminerijke voeding. Ons aanbod fruit- en groentesappen is door de jaren heen uitgebreid. Ingrediënten: Biologisch sinaasappelsap 34% uit concentraat, Biologisch appelsap 30,6% uit concentraat, Biologisch ananassap 28% uit concentraat, Biologisch mangopuree 5,1% Biologisch passievruchtenpuree 2,3%

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.