Préaris Quadrupel fles 33cl

€ 1,86
Per fles (33cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 5,64 per liter
Alcoholpercentage: 10 %
Soort: Quadrupel
Merknaam: Prearis
Lekker bij: Chocolade, Dessert, Gevogelte, Kazen (zachte kazen), Rood vlees, Wild
Complex donkerbuin degustatiebier. Beste thusigebrouwen bier van België in 2011 en sindsdien internationaal gelauwerd.
Préaris Quadrupel fles 33cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Préaris Quadrupel fles 33cl

Uitzicht: bruin, voorzien van een ruime romige schuimkraag van beige schuim. Het schuim is wandklevend en blijft goed op het bier staan. De zeer donkerrode kleur maakt het bier bijna ondoorzichtig.
Aroma: zoete moutgeur waarin duidelijke aroma’s van kruiden (o.a. kaneel) te herkennen zijn. Het opvallend zoete en lichte aroma, doet bij opwarming ook denken aan zoethout en drop.
Smaak: de schitterende balans is wat direct opvalt in het mondgevoel. Geen alcohol zoetheid als vaak bij andere bieren met hoge alcohol percentages. Zoete moutsmaak is wat overheerst, terwijl ook de kruiden weer om aandacht vragen. Zijn het kaneel en kruidnagel of komt er ook wat dropsmaak een beetje kandijsuiker door? De afdronk is goed, voorzien van een lichte bitterheid vanwege de gebrande mout en de gebruikte hopsoorten. De nasmaak vrij zoet en blijft lang hangen.

Tip:
Mocht u zonder winterbier vallen, zorg dan dat u altijd wat flessen Préaris Quadrupel in huis hebt. Een zeer goed alternatief

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.