Singleton Spey Cascade fles 70cl

€ 30,95
Per fles (fles 70cl) Geen leeggoed € 44,21 per liter
Merk: Singleton
Soort: Single malt
Alcoholpercentage: 40 %
De Spey Cascade is gedistilleerd in de Dufftown-distilleerderij in Speyside. Deze toegankelijke single malt whisky is fruitig met tonen van rode bessen en zoete vanille-aroma's. Kan het beste gedronken worden met ijsblokje of met een beetje water.

Beschrijving Singleton Spey Cascade fles 70cl

Gedistilleerd in de Dufftown-distilleerderij in Speyside, waar deze single malt sinds 1896 geproduceerd wordt. Dufftown ligt in een vruchtbare driehoek tussen de bergen en de zee, die sinds jaar en dag bekend staat als de 'Tuin van Schotland'. Singleton of Dufftown is geïnspireerd op de kleurrijke wereld van vliegvissen in de rivier Spey, dicht bij de distilleerderij. De Spey Cascade is gerijpt in oude eikenhouten vaten van sherry en bourbon. Iedere slok van deze gouden medaillewinnaar belooft warme tonen van gestoofd boomgaardfruit, bruine suiker en goudkleurige gerst. Drink hem puur voor tonen van rijp fruit en vanille, of met wat water om de verschillende smaaklagen naar boven te halen. Langere gisting en langzamere distillatie zorgen voor een bijzonder zachte, diepe smaak, waardoor het een ideaal cadeau is voor iemand die de wereld van single malt whisky's wilt ontdekken.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.