Smirnoff Ice fles 70cl

€ 4,20
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 6,07 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Smirnoff
Alcoholpercentage: 4 %
Smirnoff Ice is een gemixte vodkadrank. Gemaakt met Smirnoff No.21 Vodka met de klassieke smaak van limoen en daardoor een eigentijdse en verkwikkende smaak. Deze premix drink je direct uit het stijlvolle flesje of ijskoud met ijs in een longdrink.

Beschrijving Smirnoff Ice fles 70cl

Smirnoff Ice is een vooraf gemixte vodkadrank. Gemaakt met Smirnoff No.21 Vodka met de klassieke smaak van limoen en daardoor een eigentijdse en verkwikkende smaak. Oorspronkelijk komt de familie Smirnov uit Rusland. Vader Pjotr startten tijdens het Tsaristische Regime zijn eigen vodka distilleerderij. Zoon Vladimir vluchtte tijdens de Oktoberrevolutie via Parijs naar Amerika waar hij de Smirnoff Vodka aan de man wist te brengen. Uiteindelijk werd het in de jaren 60, de meest hippe drank in Hollywood. Deze Smirnoff variant, de premix, heeft een alcoholpercentage van 4% en je drinkt dit rechtstreeks uit het stijlvolle flesje of ijskoud met ijs in een longdrink.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.