Waterloo Triple fles 75cl

€ 4,64
Per fles (75cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 6,19 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Waterloo
Soort: Tripel
Alcoholpercentage: 7,5 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Borrelhapjes, Rood vlees, Sushi
Deze tripel is zowel eenvoudig als complex. Hij dankt zijn eenvoud aan de eerste zoete toets op de tong die daarna snel wordt bedekt met een bitterheid die zich tot achteraan de mond verspreidt.

Beschrijving Waterloo Triple fles 75cl

Dit 100% ambachtelijk en natuurlijk bier vindt zijn oorsprong in de schoot van één van de oudste Belgische brouwerijen, de ‘Brasserie du Marché’ in Eigenbrakel (Waterloo), die zelfs teruggaat tot 1456. Dit bier, dat naar verluidt kracht en moed zou geven, leste de dorst van de strijdkrachten tijdens de slag van Waterloo. De oude brouwwijze met een drievoudige gisting op basis van zorgvuldig geselecteerde mout en hop, verleent het zijn stevige en krachtige smaak ... Met mate te drinken! Smaak : Aanvankelijk een zoete toets op het puntje van de tong, zeer snel bedekt met een bitterheid die zich uitstrekt tot achteraan in de mond. Evenwicht tussen de bitterheid van de hop en de soepelheid van de mout. Toetsen van sinaasappel en zoethout.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.