Duvel & Duvel Tripel Hop Gift pack geschenk 2x33cl + glas

€ 9,50
Per geschenk (2x33cl + glas) Excl. € 0,20 leeggoed € 28,79 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Duvel
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 8,5 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Gevogelte, Kazen (harde kazen), Schaaldieren, Sushi
Een Duvel geldt nog steeds als dé referentie onder de zwaardere, blonde bieren en bewijst dit meteen bij het uitschenken met een imposante, hagelwitte schuimkraag en een visueel prachtige pareling.
Duvel & Duvel Tripel Hop Gift pack geschenk 2x33cl + glas is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Duvel & Duvel Tripel Hop Gift pack geschenk 2x33cl + glas

Een Duvel geldt nog steeds als dé referentie onder de zwaardere, blonde bieren en bewijst dit meteen bij het uitschenken met een imposante, hagelwitte schuimkraag en een visueel prachtige pareling in het glas. Het boeket is pittig en prikkelend in de neus met wat citrus, die zelfs licht neigt naar pompelmoes door het gebruik van enkel de beste nobele hopsoorten. Dit kan ook terug gevonden worden in de smaak, mooi gebalanceerd met een vleugje kruidigheid van de gist en het gekende en gewaardeerde pure bierkarakter van een Duvel. Dankzij het hoge CO₂ -gehalte heeft het bier een zaligmakende rondheid in de mond en heeft het de unieke combinatie van zowel dorstlessend als eetlustopwekkend te zijn. Dit alles wordt afgerond met een volgehouden, droge nasmaak.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.