Freixenet
Freixenet ontwikkelt haar cava volgens de “método tradicional”. Dat betekent dat de tweede fermentatie – het maken van de belletjes en de rijping – gebeurt in dezelfde fles als die je thuis of op restaurant ontkurkt. Een behoorlijk langdurig proces die het wél absoluut waar is. Het biedt dé garantie voor wijnen van de hoogste kwaliteit; met een betere smaak en meer subtielere belletjes. En dat geldt voor elke fles Freixenet.
Freixenet breidt eveneens zijn expertise en wereldbekede naam uit met Prosecco, een mengeling van schoonheid en superieure kwaliteit. De Freixenet Prosecco wordt gemaakt van de allerbeste Glera-druiven uit de Italiaanse Prosecco-regio Veneto, wat voor een even bijzondere als verrukkelijke smaakervaring zorgt. De prachtige en rozig fonkelende Italian Rosé verovert alsook de harten van wijnliefhebbers wereldwijd.
Met behoud van het vakmanschap waar de wijnen zo bekend voor staan, heeft elke fles Freixenet een onmiskenbare persoonlijkheid.
Join our celebration of life.