Red Bull geeft je vleugels

Red Bull Energy Drink wordt wereldwijd gewaardeerd door topatleten, studenten en beroepen waarbij je moet presteren, maar ook tijdens lange autoritten. En je hebt toch al alle smaken geproefd?

Vleugels naar ieders smaak dus, en voor elk moment. Met of zonder suiker. Want er zijn ook de suikervrije versies: géén suiker, wel vleugels.

Hoe werkt het?

Red Bull Energy Drink is een functionele drank, speciaal ontwikkeld voor momenten waarop je meer wilt presteren. Red Bull geeft je vleugels wanneer jij ze nodig hebt.

Wanneer drink je het?

Onderweg

Iedere bestuurder weet dat alertheid, in zowel lichaam als geest, de belangrijkste factor is voor een veilige reis. Daarom is Red Bull de ideale ‘brandstof’ voor mensen die vele kilometers moeten afleggen; of het nou gaat om een stressvolle zakenreis, een spontaan uitstapje of op vakantie. Red Bull helpt je concentratie te verbeteren, verhoogt je alertheid, draagt bij aan mentale prestaties en gaat vermoeidheid tegen. Dus neem voordat je ogen zwaar beginnen te voelen een pauze en verfris jezelf met een ijskoud blikje Red Bull.  

Tijdens college en bij het studeren

Voor studenten over de hele wereld is het blauwzilvere blikje een net zo belangrijk onderdeel van hun studie als pen en papier. Red Bull heeft een positief effect op je concentratie en op je mentale prestaties. En na een inspannende dag op de campus biedt het je ook nog genoeg energie om te genieten van je vrije tijd met medestudenten en vrienden.

Op je werk

De wereld draait op grote snelheid. Een carrière is daarom een dagelijkse uitdaging. Een frisse Red Bull geeft steun aan iedereen die volledig gefocust moet zijn op zijn werk, of het nou tijdens intensieve meetings is, tijdens conferenties of creatieve brainstormsessies; en of het nou je eerste baantje is of als je al directeur bent.

Tijdens het sporten

Bij alle sporten waarvoor je vleugels nodig hebt, kun je Red Bull gebruiken. Red Bull wordt gebruikt door sportieve fanatiekelingen en topatleten over de hele wereld.

Tijdens het gamen

Met goede vaardigheden en constante training ben je al op de helft. Als je het tempo van je teamgenoten en je tegenstanders bij wilt houden, zorg dan dat je een blikje Red Bull bij de hand hebt om het spel naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens het uitgaan

Red Bull is een vanzelfsprekende gast bij ieder feest, festival of concert. Net zoals vele dj’s, b-boys en andere artiesten, kun jij ook profiteren van de stimulerende effecten van Red Bull zodat je er zeker van bent dat je het maximale uit je dagen en nachten kunt halen.