Rodenbach

Rodenbach Classic is het origineel Vlaams Rood Bruin bier. Dit vlot doordrinkbaar bier dankt zijn zacht zure smaak en unieke fruitigheid dankzij gemiddeld 6 maanden rijping op eikenhouten foeders. Deze klassieker is ook gekend voor zijn combinatie met garnalen.

Rodenbach FruitAge is een verrassend en lekker fruitbier met een matig alcoholgehalte, gemaakt uit jong bier, tweejarig hout gerijpt bier en kersen. Ons bier is een van de weinige fruitbieren gebrouwen met enkel natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kunstmatige zoetstoffen. Op smaak gebracht door het toevoegen van ijs, munt en limoen: het perfecte cocktail-alternatief

Rodenbach Grand Cru is een uitzonderlijk Vlaams Rood Bruin bier dat zijn fris zure smaak en complexe fruitigheid dankt aan zijn 18 maanden rijping op eiken houten foeders.

Rodenbach Alexander is een legendarisch kriekenbier gemaakt op basis van Rodenbach Grand Cru. Het resultaat is een uniek uitgebalanceerde zure-zoete smaak, een fruitig kriekaroma en een complexe afdronk. Alexander Rodenbach was medeoprichter van de brouwerijtraditie. Een legende werd zo terug tot leven gebracht.

Rodenbach Vintage is een uniek onversneden Vlaams Rood Bruin bier dat gedurende 2 jaar rijpt op de beste eiken foeders, door brouwmeester Rudi Ghequire persoonlijk geselecteerd. Rodenbach Vintage heeft een uniek uitgebalanceerde zure smaak en een lange fris fruitige afdronk. Gelauwerd met verschillende gouden awards.

Rodenbach Caractère Rouge, in 2016 & 2019 uitgeroepen op de World Beer Awards tot World's Best Fruit Beer, is een uiterst complex en verfijnd fruit bier op basis van krieken, frambozen en veenbessen.

Alle producten van Rodenbach

 

 

Producten in de kijker