2 verfrissende cocktails met Bombay Sapphire English Estate

De Bombay Sapphire English Estate is een verfrissende limited edition gin, geïnspireerd op de locatie van de distillerij op het Engelse platteland. De bekende citrustonen van Bombay Sapphire werden aangevuld met Pennyroyal-munt, rozenbottel en geroosterde hazelnoot-botanicals. Botanicals die allemaal te vinden zijn in het Engelse platteland.

Het resultaat is een heldere maar delicate Londen Dry Gin van echte Engelse oorsprong die op een creatieve manier gemaakt is. Een gin die trouwens de perfecte basis is voor je favoriete Gin-Tonic of cocktail!

English Estate Gin&Tonic

Je favoriete G&T, opnieuw bedacht met Britse botanicals, Bombay Sapphire Limited Edition Engelse Estate gin en Fever-Tree tonic, geserveerd met ijs, munt en een citroenschijfje.

Gin&TonicDit heb je nodig:

50ml Bombay Sapphire English Estate
100ml Tonic
1 Citroenschijfje
1 Munttakje 

Zo maak je hem:
Vul een copa of een longdrink glas met ijs. Voeg 50 ml Bombay Sapphire Engelse Estate gin toe, voeg de citroenschijfje toe en vul deze bij met tonic water. Roer om te mengen en garnish met een takje van munt. Cheers!


The Secret English Garden

Onze vernieuwde kijk op de Engelse cocktail combineert Bombay Sapphire English Estate Gin met Fever-Tree ginger ale en appelsap. Aangevuld met citroen, appel, tijm en ijs.

English Garden


Dit heb je nodig:

50mI Bombay Sapphire English Estate
25mI Appelsap
75mI Ginger Ale
1 dun gesneden schijfje Granny Smith
1 dun gesneden citroenschijfje
1 takje citroentijm

Zo maak je hem:
Plaats het citroenschijfje en de appelschijf in de bodem van een highball- of copa-glas. Voeg Bombay Sapphire English Estate gin en troebel appelsap toe. Vul het glas met ijsblokjes en vervolgens met ginger ale. Roer zachtjes om te mengen. Garneer met de citroentijm. Cheers! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.