Cubical Kiss Special Premium Gin fles 70cl

€ 35,95
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 51,36 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Cubical
Soort: Floraal
Alcoholpercentage: 37,5 %
Land van herkomst: Spanje
Lekker bij: Aperitief
Botanic Kiss is een fruitige Spaanse premium gin. Deze gin werd gearomatiseerd met aardbeien, frambozen en bosbessen waardoor de gin een licht roze kleur krijgt en een zoete smaak.

Beschrijving Cubical Kiss Special Premium Gin fles 70cl

Ondanks dat hij wordt vervaardigd in Spanje, is Botanic een echte Premium London Dry Gin. De reden dat hij tot deze categorie kan worden meegerekend, zit in het feit dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig Engels graan dat driemaal wordt gedistilleerd. Verder wordt een combinatie van 11 botanische ingrediënten gebruikt: jeneverbes, koriander, engelwortel, sinaasappelschil, citroenschil, lis wortel, zoethout, amandel schelpen, zoete sinaasappel en Boeddha's hand. De Kiss van Botanic gin komt het mooiste tot zijn recht met een neutrale tonic, afgewerkt met een rode vrucht en enkele muntblaadjes. De gin is zoet in de neus en smaak en is zeer toegankelijk voor iedereen. Ingrediënten: jeneverbes, koriander, engelwortel, sinaasappelschil, citroenschil, lis wortel, zoethout, amandel schelpen, zoete sinaasappel, Boeddha's hand, aardbeien, frambozen en bosbessen Smaak & aroma: Zeer aromatisch, lichte en droge neus.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.