Dalwhinnie 15Y fles 70cl

€ 51,75

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (70cl) Geen leeggoed € 71,36 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Dalwhinnie
Soort: Single malt
Alcoholpercentage: 43 %
Dalwhinnie 15 Year Old is een Single Malt uit de hoogste en koudste distilleerderij uit de Schotse Highlands. Een soepele, aromatische smaak met de zoetheid van heidehoning.

Beschrijving Dalwhinnie 15Y fles 70cl

Gemaakt in de hoogste en koudste nog werkende distilleerderij in Schotland, met water uit een meer dat op 2000 voet hoogte ligt. Dalwhinnie 15 Year Old is een soepele, aromatische en gastvrije Single Malt uit de Highlands. De naam blijft trouw aan zijn oorsprong en is afkomstig van het Gaelische woord voor 'een plaats waar schaapherders en veehouders samenkomen'. Een goede introductie tot de heerlijkheden van Dalwhinnie: elegant, soepel en gemiddeld zwaar, met een lichte, fruitige smaak en tonen heide en vanille, met een rokerige, turfachtige nasmaak. Elk nipje heeft net genoeg kruiden en fruit om een prachtige balans te bereiken. Deze prijswinnende Malt ontving op de San Francisco World Spirits Competition in 2016 een gouden medaille en om er maximaal van te genieten, dient hij puur of met een scheutje koolzuurvrij bronwater gedronken te worden. Dalwhinnie 15 Year Old is een ideaal cadeau om iemand kennis te laten maken met Dalwhinnie en Single Malt Whisky's.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.