Flügel (Mini) karton 40x20ml

€ 30,40

Tijdelijk niet op voorraad

Per karton (40 x fles 20ml) Geen leeggoed € 38,00 per liter
Merk: Flügel
Alcoholpercentage: 10 %
Land van herkomst: Nederland

Flügel drink je niet alleen. Je drinkt het met z’n allen om een vriendschap te vieren en/of het feest tot een groter hoogtepunt te brengen. Met dit karton van 40 stuks is jouw avond een succes!

Beschrijving Flügel (Mini) karton 40x20ml

Let the Duck Out! Met Flügel is het sinds de introductie in 1996 altijd en overal feest. Het is ontstaan in de après-ski gelegenheden en heeft van daaruit zijn weg gevonden naar feestvierende jong volwassenen in discotheken, feestcafés en festivals. Het ritueel en de beleving Flügel drink je niet alleen. Je drinkt het met z’n allen om een vriendschap te vieren en/of het feest tot een groter hoogtepunt te brengen. Men tikt het flesje meerdere malen op de bar, plaatst het dopje op de neus en zet het flesje aan de mond. Een klein flesje met een grote beleving, dat zorgt voor memorabele momenten. Small shot, big party! Productinformatie – Op basis van rode wodka – Bevat 10% alcohol – 20 ml flesje – Glutenvrij

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.