Gaston Bordeaux Blanc Sec Charpentier fles 75cl

€ 5,99
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 7,99 per liter
Merk: Gaston Bordeaux
Alcoholpercentage: 12 %
Land van herkomst: Frankrijk
Lekker bij: Aperitief, Aziatische keuken, Barbecue, Borrelhapjes, Dessert, Fondue, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Mosselen, Pastagerechten, Salade, Schaaldieren, Stoofpotje, Sushi, Vers fruit, Vis
Bordeaux, droog, Wit Druiven: Sémillon, Sauvignon Fruitig, bloemig parfum en frisse van citrus en wit fruit.

Beschrijving Gaston Bordeaux Blanc Sec Charpentier fles 75cl

Bordeaux Blanc van Gaston is droog, krachtig en fruitig. Dankzij de modernste wijnproductietechnieken kunnen we genieten van deze schitterende witte droge Bordeaux met heerlijke frisse en bloemige geuren gevolgd door aangename aroma's van citrus en wit fruit. De wijngaarden in Bordeaux, die ideaal zijn gelegen op de 45° breedtecirkel, werden geplant op zeer verschillende ondergronden. De drooggelegde moerassen en het landschap bestaande uit grind, kwarts en dik zand, vormen één van de unieke aspecten van het Bordeaux terroir. Gaston Charpentier werd in de 19de eeuw geboren en groeide op in Bordeaux, waar hij de passie voor wijn en traditie van zijn ouders erfde. In 1881, na zijn legerdienst bij de kavalerie, stichtte hij het wijnhuis Maison Gaston in het hart van de stad Bordeaux . Het paard als logo en symbool van elegantie, strijd en traditie was voor hem de logische keuze. Vandaag is Maison Gaston Charpentier wereldwijd bekend en gerespecteerd.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.