Gaston Bordeaux Rouge Réserve Charpentier fles 75cl

€ 6,40
Per fles (fles 75cl) Geen leeggoed € 8,53 per liter
Merk: Gaston Bordeaux
Alcoholpercentage: 12 %
Land van herkomst: Frankrijk
Lekker bij: Aziatische keuken, Barbecue, Borrelhapjes, Dessert, Fondue, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Kazen (zachte kazen), Pastagerechten, Pizza, Rood vlees, Salade, Stoofpotje, Varkensvlees, Vis, Wild
Bordeaux, Rood Druiven: Merlot & Cabernet Sauvignon Fruitig, soepel gestructureerd, aroma's van klein rood fruit.

Beschrijving Gaston Bordeaux Rouge Réserve Charpentier fles 75cl

De wijngaarden in Bordeaux, die ideaal zijn gelegen op de 45° breedtecirkel, werden geplant op zeer verschillende ondergronden. De drooggelegde moerassen en het landschap bestaande uit grind, kwarts en dik zand, vormen één van de unieke aspecten van het Bordeaux terroir. Gaston Charpentier werd in de 19de eeuw geboren en groeide op in Bordeaux, waar hij de passie voor wijn en traditie van zijn ouders erfde. In 1881, na zijn legerdienst bij de kavalerie, stichtte hij het wijnhuis Maison Gaston in het hart van de stad Bordeaux . Het paard als logo en symbool van elegantie, strijd en traditie was voor hem de logische keuze. Vandaag is Maison Gaston Charpentier wereldwijd bekend en gerespecteerd.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.