Gouden Carolus Hopsinjoor clip 4 x 33cl

€ 6,76

Tijdelijk niet op voorraad

Per clip (4 x fles 33cl) Excl. € 0,40 leeggoed € 5,12 per liter
Merk: Gouden Carolus
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 8 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief, Aziatische keuken, Gevogelte, Kazen (zachte kazen), Salade, Vis
Gouden Carolus Hopsinjoor is een goudgeel speciaalbier met een frisse, zacht bittere hopsmaak en mooi uitgebalanceerd smaakevenwicht. Ideaal bij gegrilde kip, salades met vlees of als aperitiefbier.

Beschrijving Gouden Carolus Hopsinjoor clip 4 x 33cl

Gouden Carolus Hopsinjoor vervolledigt het smakenpalet van het gamma Carolus-bieren. “Hopsinjoor” is een verwijzing naar enerzijds de figuur “Opsinjoor” die verweven is met de Mechelse geschiedenis en anderzijds de 5 gebruikte hopvariëteiten. De hoppen worden op verschillende tijdstippen toegevoegd tijdens het kookproces om een maximaal aroma over te houden. Het is een overwegend zacht bier met bittere afdronk. Gouden Carolus Hopsinjoor werd in 2008 gelanceerd op het Zythos-bierfestival en was onmiddellijk een schot in de roos. De vele bezoekers verkozen het als beste bier waarbij brouwerij Het Anker de “Consumententrofee Zythos Bier Festival 2008” in ontvangst mocht nemen. Het bier wordt ongefilterd afgevuld teneinde zoveel mogelijk de hopbitterheid te behouden.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.