Grand Marnier Cordon Rouge fles 70cl

€ 29,99
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 45,71 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Grand Marnier
Alcoholpercentage: 40 %
Land van herkomst: Frankrijk
• Grand Marnier Cordon Rouge: een gedurfde combinatie van de intense, tropische smaak van bittere sinaasappel en de elegante verfijning van cognac.

Beschrijving Grand Marnier Cordon Rouge fles 70cl

• Grand Marnier Cordon Rouge: een gedurfde combinatie van de intense, tropische smaak van bittere sinaasappel en de elegante verfijning van cognac. Het geheime familierecept staat voor ongeëvenaarde, krachtige en complexe aroma’s en smaken. • Unieke samenstelling van de meest verfijnde cognacs en tropische bittere sinaasappel. • De aromatische diversiteit van het Grand Marnier gamma is terug te brengen tot de druiven, afkomstig van de 5 beste cru-wijngaarden uit de Cognacstreek in Zuidwest-Frankrijk. Na de selectie rijpen de cognacs in Franse eikenhouten vaten in Château de Bourg-Charente. • De essence van sinaasappel is samengesteld van handgeplukte bittere sinaasappels (Citrus Bigaradia). De vruchten worden geoogst als ze nog groen zijn, omdat de aroma’s in de schil dan het meest geconcentreerd zijn. De sinaasappelschillen worden gedroogd volgens een natuurlijk en artisanaal proces, voor ze langzaam gedestilleerd worden. • Grand Marnier wordt gerijpt in eikenhouten vaten.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.