Hopus fles 33cl

€ 1,81
Per fles (33cl) Excl. € 0,40 leeggoed € 5,48 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Hopus
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 8,3 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Aperitief, Aziatische keuken, Barbecue, Dessert, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Mosselen, Salade, Sushi, Vis
Sterk, blond en bitter bier met 5 hopsoorten. Combinatie van vegetale, citrus- en fruitachtige toetsen. Stevige schuimkraag, fond wordt geserveerd in apart gistglaasje. 8,3% alc.

Beschrijving Hopus fles 33cl

Dit blonde, koperkleurige bier met een dikke schuimkraag is gebaseerd op een geheim recept dat werd gebrouwen naar aanleiding van de bruiloft van Paul Lefebvre. Hopus heeft een unieke en originele neus die gekenmerkt wordt door een mengeling van vegetale, citrus- en fruitige toetsen. De heldere aanzet wordt gekenmerkt door een intense en bittere smaakervaring en een waar festival van hoptoetsen. Nadien wordt het smaakevenwicht van dit bier van hoge gisting hersteld door de fruitige aroma’s en moutsmaken, zonder de initiële smaak echter te verdoezelen. De bittere afdronk duurt lang maar is niet storend, is krachtig maar niet overweldigend, is elegant maar niet exuberant… Kortom, elke slok is de perfecte voorbereiding op de volgende. Fris te degusteren als aperitief met pickle chips, als hoofddrank bij een stevig gekruide maaltijd of als digestief.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.